Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Blusdekens

Bij Brandpreventie.be bieden we een uitgebreid assortiment blusdekens van hoge kwaliteit voor doeltreffende en snelle brandbestrijding. Bekijk ons aanbod hieronder!

17 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 17
Blusdekens

Wat is een blusdeken?

Een blusdeken is een veilig en handig blusmiddel om kleine branden te bestrijden. Het deken bestaat uit een stevig en niet-ontvlambaar materiaal dat snel over een brandende bron kan worden geplaatst om de zuurstof af te sluiten en het vuur te doven. Bij Brandpreventie.be heeft u de keuze uit hardcase blusdekens en softcase blusdekens.

Hoe werkt een blusdeken?

Een blusdeken wordt eenvoudig over de brandende bron geplaatst om het vuur te smoren. Door de zuurstof af te sluiten wordt het vuur gedoofd. Het is belangrijk om de blusdeken zorgvuldig over de vlammen te leggen en ervoor te zorgen dat er geen openingen zijn waar zuurstof kan binnendringen.

Blusdeken auto

Voor extra veiligheid onderweg bieden we ook speciale blusdekens voor in de auto. Deze compacte en draagbare blusdekens zijn ontworpen om branden in voertuigen snel te doven. Door een blusdeken in uw auto te hebben, kunt u zichzelf en uw passagiers beschermen in geval van een kleine brand tijdens het rijden.

Wat is een blusdeken en welke soorten zijn er beschikbaar?

Een blusdeken is een effectief blusmiddel dat bestaat uit een stevig, niet-ontvlambaar materiaal, ontworpen om kleine branden snel te doven door de zuurstoftoevoer af te sluiten. Bij Brandpreventie.be kunt u kiezen tussen hardcase blusdekens en softcase blusdekens. Hardcase blusdekens zijn duurzamer en beter beschermd tegen slijtage, terwijl softcase blusdekens lichter zijn en gemakkelijker op te bergen in compacte ruimtes.

Hoe gebruikt u een blusdeken correct?

Om een brand effectief te doven met een blusdeken, dient u het deken zorgvuldig over de brandhaard te plaatsen zodat het geheel bedekt is en er geen lucht bij kan. Zorg ervoor dat er geen openingen zijn waar zuurstof doorheen kan stromen. Na het plaatsen van het deken, laat u het liggen totdat de bron volledig is afgekoeld om herontsteking te voorkomen. Het is cruciaal om altijd de veiligheidsinstructies te volgen die bij het blusdeken worden geleverd. Neem de bijgeleverde instructies bij aankoop van het blusdeken dus goed door, zodat je snel kan handelen op de momenten waar het nodig is!

Waarom is het een goed idee om een blusdeken in uw auto te hebben?

Het hebben van een blusdeken in uw auto verhoogt uw veiligheid tijdens het rijden. Blusdekens zijn bijzonder nuttig voor het doven van beginnende branden die kunnen ontstaan in voertuigen, zoals in het motorcompartiment of bij elektrische storingen. Deze compacte en draagbare blusmiddelen zijn snel inzetbaar en kunnen helpen bij het voorkomen van grotere branden, waardoor u en uw passagiers beschermd worden in geval van een noodsituatie. Het is een eenvoudige en effectieve aanvulling op uw auto-veiligheidsuitrusting.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!