Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Gasmelders

Ontdek ons assortiment aan gasmelders op Brandpreventie.be, essentieel voor het detecteren van gevaarlijke gassen zoals methaan, butaan en propaan in uw omgeving.

1 Producten
Toon:
Toon 1 - 1 van 1
Gasmelders

Ontdek onze gasmelders op Brandpreventie.be

Op Brandpreventie.be zijn gasmelders beschikbaar, essentieel voor het detecteren van gevaarlijke gaslekkages in uw woning of werkplek. Onze gasmelders zijn ontworpen om u tijdig te waarschuwen bij de aanwezigheid van potentieel gevaarlijke gassen zoals aardgas (methaan), butaan (flessengas) en propaan (LPG). Deze apparaten zijn cruciaal voor het voorkomen van gezondheidsschade en het verminderen van explosiegevaar in uw omgeving.

Waarom een gasmelder van Brandpreventie.be?

Gasmelders zijn een onmisbare veiligheidsmaatregel in elke ruimte waar gassen gebruikt worden. Het snel detecteren van gaslekken kan cruciaal zijn voor de veiligheid van uw gezondheid en uw eigendommen. Onze gasmelders zijn uitgerust met sensoren die lage concentraties gas kunnen detecteren en u onmiddellijk waarschuwen.

Installatie en onderhoud van de gasmelder

De juiste installatie van gasmelders is cruciaal voor effectieve werking. Aardgasmelders moeten hoog worden geplaatst, omdat aardgas lichter is dan lucht en opstijgt. Melders voor butaan en propaan moeten juist laag bij de grond worden geïnstalleerd, omdat deze gassen zwaarder zijn dan lucht en naar beneden zakken.

Kies de juiste gasmelder voor uw behoeften

Wij bieden zowel netstroom als batterijgevoede gasmelders, inclusief modellen die specifiek één type gas detecteren of die meerdere gassen kunnen identificeren. Overweeg wat het meest geschikt is voor uw situatie, afhankelijk van de typen gas in uw omgeving.

Welke soorten gas kan een gasmelder detecteren?

Onze gasmelders kunnen verschillende soorten gassen detecteren, waaronder aardgas (methaan), butaan en propaan. Het is belangrijk om een melder te kiezen die de gassen kan detecteren die u in uw omgeving verwacht.

Waar moet ik een gasmelder plaatsen?

Voor aardgas moet de melder dicht bij het plafond worden geplaatst, omdat aardgas lichter is dan lucht. Voor gassen zoals butaan en propaan, die zwaarder zijn dan lucht, moet de melder laag bij de grond worden geplaatst.

Hoe onderhoud ik mijn gasmelder?

Test uw gasmelder regelmatig volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ook voor periodieke professionele inspecties en vervang de melder volgens de aanbevolen levensduur of eerder als er defecten worden geconstateerd.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!