Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

6 liter schuimblussers

De schuimblusser met een inhoud van 6 liter is een van de meest verkochte brandblussers in ons assortiment. Met een capaciteit van 6 liter biedt deze blusser een aanzienlijke hoeveelheid blusmiddel om beginnende branden snel te blussen.

8 Producten
Toon:
Schuimblusser 6 Liter - Basic
-37%
 
Schuimblusser 6 Liter - Basic
Schuimblusser 6 liter 2-pack
-7%
 
Schuimblusser 6 liter 2-pack
Schuimblusser 6 liter ABF  vetbrand
-25%
 
Schuimblusser 6 liter ABF vetbrand
Ecofex Schuimblusser 6 liter ABF vorstvrij
-20%
 
Ecofex Schuimblusser 6 liter ABF vorstvrij
Schuimblusser 6 Liter Ecogroen
-19%
 
Schuimblusser 6 Liter Ecogroen
Schuimblusser 6 liter
-39%
 
Schuimblusser 6 liter
Toon 1 - 8 van 8
6 liter schuimblussers

Schuimblussers van 6 liter: krachtige brandbestrijding in grotere ruimtes

Op zoek naar een krachtige brandblusser die geschikt is voor grotere ruimtes? Ontdek onze schuimblussers van 6 liter op Brandpreventie.be. Deze robuuste blussers bieden een indrukwekkende capaciteit en zijn ontworpen om snel en effectief branden te bestrijden, of het nu gaat om branden veroorzaakt door vaste stoffen (klasse A) zoals hout en papier, of branden veroorzaakt door vloeistoffen (klasse B) zoals olie en benzine.

De voordelen van schuimblussers van 6 liter

Schuimblussers van 6 liter zijn een uitstekende keuze voor situaties waarin een grotere bluscapaciteit vereist is. Of je nu een bedrijfsruimte, magazijn, werkplaats, restaurant of andere commerciële omgeving beheert, deze blussers bieden de krachtige brandbestrijding die je nodig hebt om snel en effectief te handelen in geval van een noodsituatie.

Hoe werken schuimblussers?

Deze blussers gebruiken een combinatie van water en een schuimvormend middel om branden te blussen. Het schuim wordt op het brandende oppervlak gespoten en bedekt het, waardoor de zuurstoftoevoer wordt afgesneden en de brand wordt onderdrukt. Dit maakt schuimblussers geschikt voor verschillende soorten branden en maakt ze veilig te gebruiken in de buurt van elektrische apparatuur.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Brandpreventie.be hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze schuimblussers van 6 liter zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen voor brandveiligheid. Ze zijn voorzien van BENOR-certificering, wat aangeeft dat ze voldoen aan de Belgische normen voor brandblussers. Met deze certificering kun je erop vertrouwen dat u een hoogwaardig en getest product ontvangt.

Onderhoud en herkeuring

Het is belangrijk om te onthouden dat brandblussers regelmatig moeten worden onderhouden en gekeurd om ervoor te zorgen dat ze goed blijven functioneren in geval van een noodsituatie. Bij Brandpreventie.be bieden we ook onderhouds- en herkeuringsdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw schuimblusser van 6 liter altijd klaar is voor gebruik.

Bestel uw schuimblusser van 6 liter vandaag nog

Bescherm zowel jezelf als je gezin, medewerkers en bezittingen tegen brandgevaar met de hoogwaardige 6-liter schuimblussers van Brandpreventie.be. Onze producten garanderen gemoedsrust en stellen je in staat om snel en effectief te reageren in noodsituaties. Investeer vandaag nog in jouw veiligheid door te bestellen.

Let op: Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met het juiste gebruik van brandblussers en volg de richtlijnen voor brandveiligheid in jouw omgeving.

Type
Temperatuur
Brandklasse
Blusstof
Inhoud schuim
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!