Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Draadloos koppelbaar batterij

Ontdek onze draadloos koppelbare rookmelders met batterij hieronder voor een uitgebreide brandveiligheid en eenvoudige installatie!

1 Producten
Toon:
Fito Rookmelder draadloos koppelbaar
-44%
 
Fito Rookmelder draadloos koppelbaar
Toon 1 - 1 van 1
Draadloos koppelbaar batterij

Ontdek de draadloos koppelbare rookmelders met batterij op Brandpreventie.be

Bij Brandpreventie.be begrijpen we het belang van uitgebreide brandveiligheid in uw huis of kantoor. Daarom bieden we een assortiment van draadloos koppelbare rookmelders die werken op batterijen. Deze rookmelders kunnen met elkaar communiceren en bieden zo een geïntegreerde reactie op brand, waardoor alle melders in het netwerk gelijktijdig alarm slaan bij detectie van rook in een van de verbonden ruimtes.

Waarom kiezen voor draadloos koppelbare rookmelders?

Draadloos koppelbare rookmelders zorgen voor een snelle waarschuwing in het hele gebouw, wat cruciaal is voor een effectieve evacuatie. Ze zijn ideaal voor grotere huizen of meerdere verdiepingen waar het horen van een enkele melder problematisch kan zijn. Deze systemen zijn eenvoudig te installeren zonder de noodzaak voor bedrading tussen de melders en ze bieden flexibiliteit in de plaatsing.

Voordelen van de draadloos koppelbare rookmelders

  1. Uitgebreide dekking: Door meerdere eenheden met elkaar te verbinden, verzekert u dat bij rookdetectie in één gebied, alle rookmelders in het netwerk reageren.
  2. Gemakkelijke installatie: Zonder draden te hoeven trekken, kunt u uw rookmelders snel en eenvoudig installeren en configureren.
  3. Flexibiliteit: U kunt altijd extra melders toevoegen aan uw netwerk naarmate uw ruimte of behoeften veranderen.

Installatie en Onderhoud

Deze rookmelders zijn batterijgevoed en vereisen geen professionele installatie. Plaats ze strategisch in uw huis voor optimale dekking en test ze regelmatig om hun functionaliteit te garanderen.

Kies de juiste rookmelder voor uw behoeften

Mocht onze draadloze koppelbare rookmelders niet voldoen aan uw wensen, hebben we op brandpreventie.be nog zat andere opties in ons assortiment. Bestel snel en garandeer uw veiligheid in het geval van brand!

Hoe werken draadloos koppelbare rookmelders?

Draadloos koppelbare rookmelders communiceren onderling via een radiogolf of andere draadloze technologie. Wanneer één melder rook detecteert, verzendt deze een signaal naar alle andere gekoppelde melders in het systeem, waardoor die ook alarm slaan. Dit zorgt voor een onmiddellijke waarschuwing door het hele huis of gebouw, waardoor u en uw dierbaren meer tijd hebben om veilig te evacueren.

Wat zijn de voordelen van het installeren van draadloos koppelbare rookmelders?

De belangrijkste voordelen van draadloos koppelbare rookmelders zijn de uitgebreide dekking en snelle waarschuwing bij brand, verbeterde veiligheid door het hele gebouw, en eenvoudige installatie zonder bedrading. Deze systemen zijn bijzonder nuttig in grote of meerlaagse woningen waar het geluid van een enkele melder mogelijk niet elke ruimte bereikt.

Hoe installeer en onderhoud ik draadloos koppelbare rookmelders?

Voor de installatie van draadloos koppelbare rookmelders, kies locaties op elk niveau van uw huis en in elke slaapkamer voor optimale dekking. Zorg ervoor dat ze aan het plafond of hoog op de muur worden gemonteerd, uit de buurt van ventilatieopeningen en andere luchtstromen. Onderhoud omvat het regelmatig testen van elke melder met de testknop, het jaarlijks vervangen van batterijen (tenzij ze zijn uitgerust met een lange-levensduur batterij), en het schoonhouden van de melder van stof en spinnenwebben om valse alarmen te voorkomen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!