Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Schuimblussers

Bij Brandpreventie.be bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige schuimblussers. Ontdek ons aanbod!

20 Producten
Toon:
Schuimblusser 6 Liter - Basic
-37%
 
Schuimblusser 6 Liter - Basic
Schuimblusser 6 liter 2-pack
-7%
 
Schuimblusser 6 liter 2-pack
Schuimblusser 6 liter ABF  vetbrand
-25%
 
Schuimblusser 6 liter ABF vetbrand
Ecofex Schuimblusser 6 liter ABF vorstvrij
-20%
 
Ecofex Schuimblusser 6 liter ABF vorstvrij
Schuimblusser 6 Liter Ecogroen
-19%
 
Schuimblusser 6 Liter Ecogroen
Schuimblusser 2 Liter
-26%
 
Schuimblusser 2 Liter
Schuimblusser 2 liter ABF
-25%
 
Schuimblusser 2 liter ABF
Schuimblusser 9 liter
-17%
 
Schuimblusser 9 liter
Schuimblusser 9 liter ABF vetbrand
-9%
 
Schuimblusser 9 liter ABF vetbrand
Schuimblusser 9 Liter ULTRA power
-25%
 
Schuimblusser 9 Liter ULTRA power
Toon 1 - 12 van 20
Schuimblussers

Wat is een schuimblusser?

Een schuimblusser is een van de meest gebruikte brandblussers die zowel geschikt is voor brandklasse A (vaste stoffen) als brandklasse B (vloeistoffen). Ook verkopen wij ABF schuimblussers (ook wel bekend als vetblussers), die gebruikt kunnen worden voor branden met oliën en/of vetten. Deze veelzijdige blussers zijn gevuld met een combinatie van schuim en water, waardoor het vuur effectief wordt gedoofd. Het water zorgt voor een verkoelend effect en het schuim heeft een verstikkende werking op het vuur. Bij Brandpreventie.be kun je schuimblussers in diverse formaten: 2 liter schuimblussers, 6 liter schuimblussers en 9 liter schuimblussers.

Wanneer heeft u een schuimblusser nodig?

Schuimblussers zijn geschikt voor gebruik in woningen, kantoorpanden en productieruimtes. Voor de meeste binnenlocaties is een schuimblusser de juiste keuze. Als je een brandblusser nodig hebt voor een buitenterrein, raden we aan om een poederblusser te overwegen. Voor locaties met veel elektronische apparaten, zoals serverruimtes of kantoren met kostbare elektronica, raden wij een CO2 blusser aan.

Hoe werkt een schuimblusser?

Het gebruik van een schuimblusser is eenvoudig en vereist een paar stappen. Begin met het verwijderen van de verzegelde borgpen. Richt daarna de slangkop op het te doven vuur en knijp de knijpkraan in. Een schuimblusser is geschikt voor gebruik tijdens vorst en kan gebruikt worden tot -30°C, mits het een vorstvrije schuimblusser betreft. Let bij de aankoop van een schuimblusser dus goed op de specificaties en kies wat jij nodig hebt!

Hoelang gaat een schuimblusser mee?

De levensduur van een schuimblusser varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de fabrikant, het gebruik en de opslagcondities. Over het algemeen hebben schuimblussers een levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar. Het is echter van cruciaal belang om regelmatig onderhoud en inspecties uit te voeren om de optimale werking van de blusser te garanderen. Bij Brandpreventie.be raden we aan om jaarlijks een deskundige inspectie uit te laten voeren door een erkend onderhoudsbedrijf. Indien nodig kunnen onderdelen vervangen worden om de functionaliteit van de schuimblusser te behouden. Zo blijft iedereen veilig!

Type
  • Bekijk meer
Temperatuur
Brandklasse
Blusstof
Inhoud schuim
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!