Menu
EUR
Pictogrammen

Alle veiligheidspictogrammen koopt u bij Brandpreventie.be

Bij Brandpreventie.be vindt u alles wat u nodig heeft voor effectieve veiligheidssignalering. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan veiligheidspictogrammen om duidelijke waarschuwingen te geven en te voldoen aan de vereisten voor veiligheidsvoorzieningen op uw locatie.

  • Brandpreventie pictogrammen: brandpreventie pictogrammen zijn ontworpen om de locatie van brandblusmiddelen aan te geven. Deze pictogrammen helpen om snel en doeltreffend te handelen bij een brand.
  • EHBO Pictogrammen: EHBO pictogrammen geven de locatie van EHBO-voorzieningen aan, zodat snelle hulp geboden kan worden bij verwondingen of noodgevallen.
  • Gebodspictogrammen: onze gebodspictogrammen geven duidelijke instructies over veilig gedrag en het opvolgen van bepaalde voorschriften op uw locatie.
  • Nooduitgang pictogrammen: nooduitgang pictogrammen wijzen de weg naar de dichtstbijzijnde uitgangen in noodsituaties. Ze zijn essentieel om een veilige en snelle evacuatie mogelijk te maken bij calamiteiten.
  • Verbodspictogrammen: onze verbodspictogrammen geven duidelijk aan welke handelingen verboden zijn op uw locatie om de veiligheid te waarborgen en risico's te vermijden.
  • Waarschuwingspictogrammen: onze waarschuwingspictogrammen duiden potentieel gevaarlijke situaties aan en waarschuwen voor specifieke risico's.
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »