Menu
EUR

BENOR brandblussers

Bij Brandpreventie.be bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige BENOR brandblussers. Bestel vandaag nog!

3 Producten
Toon:
Toon 1 - 3 van 3

Waarom kiezen voor BENOR brandblussers?

Het BENOR keurmerk, eigendom van het NBN (Bureau voor Normalisatie), biedt u de garantie dat onze brandblussers aan de strengste normen voldoen. Om het BENOR keurmerk te verkrijgen, ondergaan onze fabrikanten regelmatig interne en externe controles. Zo kan u bij Brandpreventie.be altijd rekenen op brandblussers van de hoogste kwaliteit.

Effectieve brandbestrijding met BENOR brandblussers

Onze BENOR brandblussers zijn ontworpen om effectief en doeltreffend te reageren in geval van brand. Of het nu gaat om brandklasse A (vaste stoffen), brandklasse B (brandbare vloeistoffen), brandklasse C (gassen), brandklasse D (brandbare metalen) of brandklasse F (vetten en oliën), met onze BENOR gecertificeerde brandblussers bent u altijd voorbereid op elke noodsituatie.

Hoe krijgt een brandblusser het BENOR keurmerk?

Het verkrijgen van het BENOR keurmerk voor een brandblusser is gebaseerd op een zorgvuldig certificatieproces dat de kwaliteit en conformiteit van het product waarborgt. Het BENOR-certificatieproces verloopt als volgt:

  • Vereiste kwaliteitsniveaus: BENOR certificeert de conformiteit van brandblussers aan de Belgische norm, om de hoogste kwaliteitsniveaus te bereiken. Het BENOR keurmerk waarborgt dat alle betrokken partijen, inclusief fabrikanten, bouwers en dienstverleners, kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de gecertificeerde brandblussers.
  • Zelfcontrole door de fabrikant: de fabrikant van de brandblusser, waarborgt de continue overeenstemming van zijn product op basis van een industriële of sectorale zelfcontrole. Deze zelfcontrole omvat de controle van grondstoffen, het productieproces en het eindproduct.
  • Externe controle door certificatie-instelling: een certificatie-instelling voert periodieke externe controles uit om te bevestigen dat de fabrikant voldoende garanties biedt om het vertrouwen in het product te bestendigen
  • Certificaat voor conformiteit: bij het toekennen van het BENOR-merk wordt een certificaat toegevoegd. Dit document bevat alle relevante informatie over de vergunninghouder (fabrikant) en het gecertificeerde product, in dit geval de brandblusser.

Bij Brandpreventie.be zorgen we ervoor dat onze BENOR gecertificeerde brandblussers voldoen aan de strengste normen en kwaliteitseisen. Vertrouw op onze brandblussers met het BENOR keurmerk en verhoog uw brandveiligheid met producten van topkwaliteit.

Deskundig advies en persoonlijke service

Het kiezen van de juiste brandblusser voor uw specifieke situatie kan soms een uitdaging zijn. Ons deskundig team staat klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het selecteren van de meest geschikte BENOR brandblusser. Bij Brandpreventie.be streven we naar uw complete tevredenheid.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »