Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Sprayblussers

Ontdek onze gebruiksvriendelijke sprayblussers, perfect voor snelle en effectieve reactie op beginnende branden thuis of onderweg. Lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, ideaal voor iedereen die veiligheid serieus neemt.

4 Producten
Toon:
MAISKA Sprayblusser 0,75 Liter
-15%
 
MAISKA Sprayblusser 0,75 Liter
MAISKA 3-pack Sprayblusser 0,75L
-16%
 
MAISKA 3-pack Sprayblusser 0,75L
MAISKA 12-pack Sprayblusser 0,75L
-16%
 
MAISKA 12-pack Sprayblusser 0,75L
MAISKA Universele houder
4%
 
MAISKA Universele houder
Toon 1 - 4 van 4
Sprayblussers

Wat is een sprayblusser?

Een sprayblusser is een moderne en gebruiksvriendelijke brandblusser die werkt met een spray patroon in plaats van traditioneel blusmiddel. Ze zijn compact en, waardoor ze gemakkelijk hanteerbaar zijn, zelfs voor kinderen en ouderen. De sprayblusser heeft een breed toepassingsgebied en is geschikt voor het blussen van brandklasse A, B en F. Het is de ideale oplossing voor beginnende branden in verschillende situaties.

Wanneer heb ik een sprayblusser nodig?

Sprayblussers zijn geschikt voor diverse brandklassen en bieden een veelzijdige oplossing voor brandbestrijding. Ze zijn ideaal voor gebruik in huishoudens, voertuigen, boten, caravans, campers en op kantoor. Een sprayblusser is een aanrader voor thuisgebruik vanwege de eenvoudige bediening en compacte vorm. Ook voor kleine branden in keukens, veroorzaakt door olie en vet, is de sprayblusser bijzonder geschikt.

Voordelen van een sprayblusser

Een van de belangrijkste voordelen van een sprayblusser is het gebruiksgemak. Dankzij het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht is de blusser eenvoudig te hanteren, zelfs in stressvolle situaties. Bovendien is de sprayblusser niet schadelijk voor de gezondheid. De compacte vorm maakt het tevens mogelijk om de sprayblusser gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

Hoe werkt een sprayblusser?

Een sprayblusser werkt door het blusmiddel met krachtige stralen te verspreiden, vergelijkbaar met het gebruik van een spuitbus. De spray vormt een effectieve barrière tegen het vuur, waardoor het wordt verstikt en gedoofd. Het is belangrijk om de sprayblusser op een afstand van ongeveer 1 tot 1,5 meter van het vuur te richten en een vloeiende beweging te maken om het blusproces te optimaliseren.

Wat is een sprayblusser en voor welke branden is het geschikt?

Een sprayblusser is een compacte, gebruiksvriendelijke brandblusser die branden in klasse A, B en F effectief kan blussen. Dankzij het spray patroon is het ideaal voor beginnende branden thuis, in voertuigen, of op kantoor, en zelfs veilig voor gebruik rond olie- en vetbranden in de keuken.

Waarom zou ik kiezen voor een sprayblusser in plaats van een traditionele brandblusser?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een sprayblusser in plaats van een traditionele brandblusser:

  1. Gemakkelijk te gebruiken: Sprayblussers zijn over het algemeen eenvoudiger te bedienen dan traditionele brandblussers. Ze vereisen vaak minder training en zijn intuïtiever in gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als gebruik op de werkplek.

  2. Minder schade: Sprayblussers gebruiken een speciale formule die vaak minder schadelijk is voor de omgeving dan de poeder- of schuimvullingen die in traditionele brandblussers worden gebruikt. Hierdoor wordt de kans op secundaire schade aan eigendommen verminderd.

  3. Compact en lichtgewicht: Sprayblussers zijn vaak compacter en lichter dan traditionele brandblussers, waardoor ze gemakkelijker op te bergen en te hanteren zijn. Dit kan vooral handig zijn in situaties waar ruimte beperkt is, zoals in voertuigen of kleine werkruimtes.

  4. Snelle activering: Sprayblussers hebben meestal een snelle activeringstijd, wat betekent dat ze snel kunnen worden ingezet om een brand te bestrijden. Dit kan cruciaal zijn in noodsituaties waar elke seconde telt.

  5. Veelzijdigheid: Sprayblussers kunnen vaak worden gebruikt voor het blussen van verschillende soorten branden, zoals branden veroorzaakt door brandbare vloeistoffen, vaste stoffen en elektrische apparatuur. Dit maakt ze veelzijdig in gebruik.

Hoewel sprayblussers verschillende voordelen bieden, is het belangrijk om de specifieke behoeften van je omgeving en de aard van de mogelijke branden te overwegen voordat je een keuze maakt tussen een sprayblusser en een traditionele brandblusser.

Hoe gebruik ik een sprayblusser veilig en effectief?

Om een sprayblusser effectief te gebruiken, houd je het ongeveer 1 tot 1,5 meter van het vuur en richt je de nozzle op de basis van de vlammen. Maak een vloeiende, veegbeweging tijdens het spuiten om een barrière te vormen die het vuur verstikt en snel dooft. Deze methode zorgt voor maximale efficiëntie en veiligheid tijdens het blussen.

Type
Temperatuur
Brandklasse
Blusstof
Inhoud schuim
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!