Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

230v netspanning met back-up

Ontdek onze 230V rookmelders met 9V back-up batterij op Brandpreventie.be. Biedt continue bescherming en betrouwbaarheid, zelfs tijdens stroomuitval.

1 Producten
Toon:
Toon 1 - 1 van 1
230v netspanning met back-up

Ontdek de veiligheid van de 230V rookmelders met back-up batterij op Brandpreventie.be

Op Brandpreventie.be bieden we 230V rookmelders aan, uitgerust met een betrouwbare 9V back-up batterij. Deze systemen zorgen voor continue branddetectie in uw huis of kantoor, zelfs tijdens een stroomstoring.

De betrouwbaarheid van de 230V rookmelders

Onze 230V rookmelders, zoals de Fito Optische Rookmelder, zijn ontworpen voor permanente aansluiting op uw huisnetwerk. Dit zorgt voor een constante werking zonder de zorg voor batterijvervanging die vaak met batterijgevoede melders gepaard gaat. De ingebouwde 9V back-up batterij zorgt voor ononderbroken werking bij stroomuitval.

Voordelen van 230V rookmelders met back-up batterij

  • Continue bescherming: Aangesloten op de huisinstallatie voor een constante stroomvoorziening.
  • Back-up batterij: Zorgt voor functionaliteit tijdens stroomonderbrekingen, waardoor uw veiligheid altijd gewaarborgd blijft.
  • Minder onderhoud: Vermindert de behoefte aan frequente batterijvervanging.

Kies voor veiligheid en gemak

Deze rookmelders zijn ideaal voor iedereen die zoekt naar een 'installeer en vergeet' optie voor hun brandveiligheid, geschikt voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Hun eenvoudige installatie en minimale onderhoud maken ze tot een populaire keuze voor effectieve branddetectie.

Overweeg onze 230V rookmelders met back-up batterij om uw ruimtes te beveiligen met robuuste en betrouwbare brandveiligheidsoplossingen.

Hoe onderhoud ik een 230V rookmelder met back-up batterij?

Voor het onderhouden van uw 230V rookmelder met back-up batterij, test u regelmatig de functionaliteit door de testknop op het apparaat te gebruiken. Vervang de back-up batterij volgens de aanbevelingen van de fabrikant, meestal eens in de 9 tot 12 maanden. Houd de rookmelder vrij van stof en vuil om een optimale werking te garanderen. Regelmatige professionele inspecties kunnen helpen de algehele betrouwbaarheid te verhogen.

Hoe installeer ik een 230V rookmelder met back-up batterij?

Het installeren van een 230V rookmelder vereist enige basiskennis van elektrische systemen, omdat deze direct aan de huisnetstroom gekoppeld wordt. Het wordt aanbevolen de installatie door een gekwalificeerde elektricien te laten uitvoeren om zeker te zijn van correcte aansluiting en werking. Zorg ervoor dat de rookmelder strategisch wordt geplaatst voor maximale dekking, meestal in het midden van het plafond of op de hoogste punten van uw woning.

Wat zijn de voordelen van een 230V rookmelder met back-up batterij?

Een 230V rookmelder met back-up batterij biedt continue bescherming tegen brandgevaar, zelfs tijdens stroomuitval. Deze melders zijn direct aangesloten op uw huisnetwerk, wat zorgt voor een betrouwbare stroomvoorziening, terwijl de back-up batterij inspringt als de stroom uitvalt. Dit systeem combineert gemak met veiligheid, doordat het minder frequent onderhoud en batterijwissels nodig heeft.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!