Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Rookmelders

Brandpreventie.be is uw betrouwbare bron voor hoogwaardige melders. Ontdek ons uitgebreide assortiment melders en zorg voor een veilige omgeving.

21 Producten
Toon:
Senska Rookmelder ZR150S
-17%
 
Senska Rookmelder ZR150S
Senska Mini Hittemelder HK-21
-9%
 
Senska Mini Hittemelder HK-21
Senska Nano mini rookmelder
-19%
 
Senska Nano mini rookmelder
Smartwares Universele bevestigingsset RMAG60
 
Smartwares Universele bevestigingsset RMAG60
Rookmelder Optisch 9V
-17%
 
Rookmelder Optisch 9V
Rookmelder Optisch 9V duo-pack
-25%
 
Rookmelder Optisch 9V duo-pack
Rookmelder Optisch 9V 4-pack
-17%
 
Rookmelder Optisch 9V 4-pack
Smartwares Rookmelder Smartwares FSM-123
-42%
Toon 1 - 12 van 21
Rookmelders

Melders voor iedere situatie

Melders zijn essentiële apparaten die een vroegtijdige waarschuwing bieden bij potentieel gevaarlijke situaties, zoals brand, rook, koolmonoxide en brandbare gassen. Bij Brandpreventie.be geloven we dat veiligheid voorop staat, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment melders van topkwaliteit die zorgen voor een veilige omgeving in uw woning, kantoor en bedrijfsruimtes.

Hittemelders

Hittemelders zijn ontworpen om snel op te reageren bij een stijging van de temperatuur, wat ze ideaal maakt voor plaatsen zoals keukens en garages waar rookmelders vaak vals alarm geven door dagelijkse activiteiten. Ze detecteren hoge temperaturen veroorzaakt door brand, en zijn een essentieel onderdeel van een effectief brandpreventieplan.

Rookmelders

Rookmelders zijn ontworpen om rookdeeltjes in de lucht te detecteren, zelfs voordat er vlammen ontstaan. Ze zijn ideaal voor plaatsen waar brand snel kan ontstaan, zoals keukens en slaapkamers. Met onze betrouwbare rookmelders kunt u er zeker van zijn dat u tijdig wordt gewaarschuwd bij rookontwikkeling.

Koolmonoxidemelders

Koolmonoxide is een kleur- en geurloos gas dat levensbedreigend kan zijn. Onze koolmonoxidemelders waarschuwen u bij een te hoog niveau van koolmonoxide in de lucht, wat u de kans geeft om actie te ondernemen voordat het gevaarlijk wordt. Bescherm uzelf en uw dierbaren met onze hoogwaardige koolmonoxidemelders.

Gasmelders

Gasmelders zijn speciaal ontworpen om brandbare gassen, zoals propaan en methaan, te detecteren. Ze bieden vroegtijdige waarschuwingen bij het vrijkomen van deze gevaarlijke gassen, waardoor u tijd heeft om gepaste maatregelen te nemen. Onze gasmelders zijn betrouwbare metgezellen voor locaties waar brandbare gassen worden gebruikt of opgeslagen.

Melders kopen bij Brandpreventie.be

Bij Brandpreventie.be begrijpen we het belang van een veilige omgeving. Onze melders zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan strenge normen. Bovendien staan we klaar om u deskundig advies te geven over onze melders en andere brandpreventie producten. Neem vandaag nog contact met ons op en kies voor Brandpreventie.be als uw partner in brandveiligheid.

Wat is het verschil tussen hittemelders en rookmelders?

Hittemelders en rookmelders zijn beide ontworpen om vroegtijdig te waarschuwen bij brand, maar ze detecteren verschillende indicatoren. Hittemelders reageren op ongewone temperatuurstijgingen, waardoor ze ideaal zijn voor keukens en garages waar rookmelders mogelijk vals alarm kunnen slaan door normale activiteiten zoals koken. Rookmelders detecteren rookdeeltjes in de lucht, wat ze geschikt maakt voor plaatsen zoals slaapkamers waar rook de eerste indicatie van brand kan zijn. Beide typen melders zijn cruciaal voor een compleet en effectief brandpreventieplan.

Hoe werken koolmonoxidemelders en waarom zijn ze belangrijk?

Koolmonoxidemelders zijn ontworpen om de aanwezigheid van koolmonoxide, een kleur- en geurloos gas dat levensbedreigend kan zijn, te detecteren. Deze melders slaan alarm wanneer het niveau van koolmonoxide in de lucht te hoog wordt, waardoor ze cruciaal zijn voor uw veiligheid thuis. Koolmonoxide kan vrijkomen bij onvolledige verbranding van fossiele brandstoffen, dus het is belangrijk om deze melders te plaatsen in de buurt van mogelijke bronnen zoals boilers en open haarden.

Zijn gasmelders noodzakelijk en hoe werken ze?

Gasmelders zijn essentieel in omgevingen waar brandbare gassen zoals propaan en methaan gebruikt of opgeslagen worden. Deze melders detecteren de aanwezigheid van deze gassen en geven een vroegtijdig alarm af om u in staat te stellen gepaste maatregelen te treffen voordat er een gevaarlijke situatie ontstaat. Door gasmelders te installeren in uw huis of bedrijf, verhoogt u de veiligheid en minimaliseert u het risico op gasgerelateerde ongevallen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!