Menu
Incl. btw Excl. btw
EUR

Lithium batterij 10-jaar rookmelders

Ontdek onze rookmelders met 10-jarige lithiumbatterij op Brandpreventie.be. Geniet van langdurige veiligheid en minimaal onderhoud met betrouwbare branddetectie.

1 Producten
Toon:
Toon 1 - 1 van 1
Lithium batterij 10-jaar rookmelders

Ontdek de rookmelders met 10 jaar lithium batterij op Brandpreventie.be

Bij Brandpreventie.be bieden we hoogwaardige rookmelders die zijn uitgerust met een 10-jarige lithiumbatterij, zoals de Fito Optische Rookmelder 230V. Deze rookmelders zorgen voor een decennium aan betrouwbare branddetectie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterij.

Waarom kiezen voor een rookmelder met een 10-jarige lithiumbatterij?

Deze rookmelders bieden langdurige bescherming met minimale onderhoudsvereisten. Ze zijn ideaal voor zowel woningen als commerciële ruimtes waar constante veiligheid een prioriteit is. Met een 10-jarige lithiumbatterij bent u verzekerd van continue werking, zelfs tijdens stroomuitval, dankzij de betrouwbare back-upbatterij.

Voordelen van rookmelders met 10 jaar lithium batterij

  1. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Deze rookmelders zijn ontworpen om tot 10 jaar mee te gaan zonder dat de batterij vervangen hoeft te worden.
  2. Minder onderhoud: Verminder het onderhoud met een rookmelder die jarenlang werkt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over batterijvervanging.
  3. Veiligheid en gemoedsrust: Bied continue bescherming tegen brandgevaar, ongeacht of er stroom is of niet.

Installatie en onderhoud

Onze 10-jarige lithium batterij rookmelders zijn eenvoudig te installeren en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn voorzien van een testknop om regelmatig de functionaliteit te controleren en de installatie kan vaak zonder professionele hulp worden gedaan.

Kies de juiste rookmelder voor uw behoeften

Of u nu een huis, appartement of commerciële ruimte uitrust, onze 10-jarige lithium batterij rookmelders bieden de veiligheid die u nodig hebt. 

Door te kiezen voor onze 10-jarige lithium batterij rookmelders op Brandpreventie.be, kiest u voor langdurige betrouwbaarheid en uitstekende brandveiligheid. Investeer vandaag nog in uw veiligheid met onze geavanceerde rookmelders.

Wat zijn de voordelen van rookmelders met een 10-jarige lithiumbatterij?

Rookmelders met een 10-jarige lithiumbatterij bieden langdurige bescherming zonder de noodzaak voor batterijvervanging gedurende de levensduur van de melder. Dit type melder is ideaal voor het bieden van continue brandbeveiliging met minimaal onderhoud, wat u tijd, geld en moeite bespaart.

Hoe test ik een rookmelder met een 10-jarige lithiumbatterij?

Het testen van een rookmelder met een 10-jarige lithiumbatterij is eenvoudig. Gebruik de testknop die op het apparaat aanwezig is; druk deze knop enkele seconden in totdat de melder piept, wat aangeeft dat het apparaat correct functioneert. Het is aanbevolen om deze test maandelijks uit te voeren om de betrouwbaarheid van de melder te garanderen.

Wat moet ik doen als mijn rookmelder met een 10-jarige lithiumbatterij een storing aangeeft?

Als uw rookmelder met een 10-jarige lithiumbatterij een storing aangeeft, controleer dan eerst of er geen stof of vuil in de sensor kamer zit. Test de melder vervolgens opnieuw met de testknop. Als het probleem aanhoudt, raadpleeg dan de gebruikershandleiding voor probleemoplossing of neem contact op met de leverancier voor verdere assistentie. Het is belangrijk om een storing snel aan te pakken om de veiligheid in uw woning of kantoor te waarborgen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!